Sunbrella indoor en outdoor stoffering

Sunbrella biedt hoogwaardig textiel dat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij een speciale nabehandeling zijn de stoffen van Sunbrella waterafstotend. Hierdoor is het materiaal ten alle tijden beschermd tegen (vet)vlekken, zout zeewater en andere vloeistoffen. Het materiaal is speciaal ontwikkeld om dag in dag uit buiten te gebruiken.

Duurzame initiatieven van Sunbrella

Binnen het productieproces zet Sunbrella zich in voor verschillende duurzame initiatieven:

1. Geen afval naar de stort

Sunbrella vindt een duurzaam productieproces van groot belang. Daarom stuurt geen enkele Sunbrella fabriek afval naar de stortplaats toe. Dankzij de efficiënte productie waarbij recycling centraal staat brengt Sunbrella duurzaamheid in praktijk.

2. Zonne-energie

In meerdere fabrieken is Sunbrella eigenaar en exploitant van zonnepanelen. Al deze zonnepanelen leveren bij elkaar maar liefst 1,5 megawatt aan energie op. Dit is voldoende zonne-energie om meer dan 150 huishoudens te voorzien van stroom.

3. vermindering van afvalwater

Sunbrella gebruikt een uniek kleuringsproces waarbij de hoeveelheid afvalwater aanzienlijk wordt verlaagd. Bij traditionele kleuringsmethode wordt veel meer water verbruikt. Daarnaast zorgt het speciale kleuringsproces voor kleurbestendig materiaal.

4. Minder afval

Dankzij de hoogwaardige kwaltiet van Sunbrella staan de stoffen garant voor een lange levensduur. Dit betekend dat u het materiaal veel minder snel hoeft te vervangen. Hierdoor bespaart u op den duur afval.

blauwe stof stalen bootkussens stoffering
Dinamica rollen voorbeeld stoffering bootkussens